Przepis na magda gessler wołowina

110 Zapisać

Smak wygranej...

były to placki ziemniaczane podane z gulaszem węgierskim z oryginalnej pradawje receptury, które przy okazji Pani Magda wprowadziła do restauracji "Karczma przy Dworze" z Kuchennych rewolucji
0 Zapisać

Solianka

Ponieważ pierwsza solianka jaką jadłam, była autorstwa Magdy Gessler, gotując swoją wspomagałam się również jej przepisem (klik)
1 Zapisać

Łagodne kotlety mielone

Jednak nie zwódźcie się, że Nina byłaby zachwycona kotletem mielonym Magdy Gessler. 40 dkg mielonego mięsa wieprzowego (u mnie pół na pół z mieloną cielęciną, ale może być sama wołowina). 40 dkg mielonego mięsa wieprzowego (u mnie pół na pół z mieloną cielęciną, ale może być sama wołowina)
1 Zapisać

Samui

Celu, który nazywał się Samui i był tajską restauracją po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler. W kurczaku smaku imbiru, w kawałkach panierowanego halibuta – bazylii, jedynie wołowina ratowała sytuację ale dodane do wszystkich dań takie same warzywa traciły nieco mrożonką zakupioną w Makro z jakiej sama nie raz korzystam
Więcej przepisów na %s strony