Przepis na magda gessler na dania mięsne

Schaboszczak pospolity

Schaboszczak pospolity

 Smażenie kotletów schabowych odbywa się na niewielkim ogniuSmażenie to najważniejsza część zadania. Moim ulubionym daniem mięsnym od czasów dzieciństwa był i jest panierowany kotlet schabowy z ziemniakami puree polanymi tłuszczykiem z patelni oraz zasmażanymi burakami, startymi na najdrobniejszej tarce
33 0
Spaghetti Caprese

Spaghetti Caprese

Będąc jakiś czas temu w Warszawie, postanowiłam z ciekawości kulinarnej odwiedzić restaurację Pani Magdy Gessler
1 0
Kotlety po lwowsku

Kotlety po lwowsku

Do zrobienia takich kotletów zachęciłam się po programie Pani Magdy Gessler „ Kuchenne rewolucje”. Sama pochodzę z kresów wschodnich więc pomysł na takie  kotlety wydał mi się ciekawy
140 0
Nierozłączna para … czyli barszcz z krokietem

Nierozłączna para … czyli barszcz z krokietem

Po tym czasie wlewamy sok cytrynowy (ale nie cały od razu – smakujemy aby barszcz był kwaskowaty ale nie za kwaśny), dosładzamy, pieprzymy pieprzem świeżo zmielonym (Magda Gessler w swoich programach para kulinarnych przestrzega aby nie pieprzyć barszczu, ale ja nie wyobrażam sobie tego i tak dodaję pieprz do barszczu na sam koniec
1 0