Przepis na kulinarne ewa gotuje

Mój udział w programie Ewa Gotuje

Mój udział w programie Ewa Gotuje

Kiedy pewnego dnia dostałam wiadomość, że mój przepis na ciasteczka został wybrany i mam zaproszenie do udziału w programie Ewa Gotuje, aż skakałam z radości
0 0
GOTOWANIE FASOLI I GROCHU ; ZUPA FASOLOWA Z MŁODYMI ZIEMNIACZKAMI

GOTOWANIE FASOLI I GROCHU ; ZUPA FASOLOWA Z MŁODYMI ZIEMNIACZKAMI

- fasolę gotujemy w tej samej wodzie, w której się moczyła. -liść laurowy gotujemy nie dłużej niż 20 minut ,gdyż po tym czasie uwalnia on swój intensywny ,gorzkawy smak. Do gotującej zupy dodajemy pokrojone kawałki jabłko i gotujemy ok 10 minut. Namoczoną fasolę gotujemy w tej samej wodzie,w której ''nocowała'' ,ew dolewamy do ok 3 L gotujemy do miękkości z kostką bulionową lub przyprawą vegetą. -liść laurowy gotujemy nie dłużej niż 20 minut ,gdyż po tym czasie uwalnia on swój intensywny ,gorzkawy smak
2 0
12 wspaniałych, czyli jak zorganizowaliśmy warsztaty kulinarne

12 wspaniałych, czyli jak zorganizowaliśmy warsztaty kulinarne

Swoją obecnością zaszczycili nas przedstawiciele kulinarnej blogosfery – Edyta propagująca zdrową Eko Quchnię, Ewa ewoluująca w Kuchennych Ewolucjach, Walentyn znany jako Twardy Szparag, Asia, która dzieli Cztery Widelce pomiędzy siebie i gości swojego klubu kolacyjnego, Ula i Andżelika, czyli Siostry W, wypiekające najsłodsze słodkości, Dominika ze świeżutkim blogiem Chili czy Wanilia, a także przesympatyczni – Emilia, Marysia i Rafał
14 0
Moje I-sze warsztaty kulinarne w moim Gdańsku

Moje I-sze warsztaty kulinarne w moim Gdańsku

Zapraszam do odwiedzenia blogów uczestniczek tych warsztatów, żeby móc poczytać jak One to widziały, czy są zadowolone – sama jestem ciekawa tych wrażen, ponieważ pragnę kontynuować tego typu spotkania i rozwijać się w kwestii organizowania takich warsztatów na terenie Trójmiasta
7 0