Przepis na kulinarne ewa gotuje

3 Zapisać
GOTOWANIE FASOLI I GROCHU ; ZUPA FASOLOWA Z MŁODYMI ZIEMNIACZKAMI

GOTOWANIE FASOLI I GROCHU ; ZUPA FASOLOWA Z MŁODYMI ZIEMNIACZKAMI

- fasolę gotujemy w tej samej wodzie, w której się moczyła. -liść laurowy gotujemy nie dłużej niż 20 minut ,gdyż po tym czasie uwalnia on swój intensywny ,gorzkawy smak. Do gotującej zupy dodajemy pokrojone kawałki jabłko i gotujemy ok 10 minut. Namoczoną fasolę gotujemy w tej samej wodzie,w której ''nocowała'' ,ew dolewamy do ok 3 L gotujemy do miękkości z kostką bulionową lub przyprawą vegetą. -liść laurowy gotujemy nie dłużej niż 20 minut ,gdyż po tym czasie uwalnia on swój intensywny ,gorzkawy smak
14 Zapisać
12 wspaniałych, czyli jak zorganizowaliśmy warsztaty kulinarne

12 wspaniałych, czyli jak zorganizowaliśmy warsztaty kulinarne

Swoją obecnością zaszczycili nas przedstawiciele kulinarnej blogosfery – Edyta propagująca zdrową Eko Quchnię, Ewa ewoluująca w Kuchennych Ewolucjach, Walentyn znany jako Twardy Szparag, Asia, która dzieli Cztery Widelce pomiędzy siebie i gości swojego klubu kolacyjnego, Ula i Andżelika, czyli Siostry W, wypiekające najsłodsze słodkości, Dominika ze świeżutkim blogiem Chili czy Wanilia, a także przesympatyczni – Emilia, Marysia i Rafał
Więcej przepisów na %s strony