Przepis na kuchnia broni

Cielęcina w sosie tuńczykowym – czyli kuchnia z Piemontu

Cielęcina w sosie tuńczykowym – czyli kuchnia z Piemontu

Nie mam pomysłu jak wyglądem tej przystawki zachwycać, ale jak to się mówi „broni się smakiem. Ciężko się z nią nie zgodzić jak czytam przepis z lat dziewięćdziesiątych (autorkami są Alicja Dąbrowska, Miłada Jędrysik, Robert Sołtyk), z którego się dowiaduje, że kuchnia Piemontu to skomplikowane i wymagające kunsztu kulinarnego receptury, ale na szczęście są też proste i szybkie dania (sic
0 0
Usteczka

Usteczka

15 to za mało - I love bake, Ekspresje Kulinarne, Matka Wariatka, Mirabelkowy blog, Piekarnik, Kuchnia Breni, , Kulinarne spotkania,  Kuchnia Broni, Kucharka Zen, Na miotle, Kuchnia Whisper, W kuchni Karmel-itki, Kuchenne fascynacje, Dziś mam ochotę na
10 0