Przepis na krem do rolady z bitej smietany

0 Zapisać
Zdradzam sekrety: praca w cukierni, wszystko co chcesz wiedzieć o produkcji ciach.

Zdradzam sekrety: praca w cukierni, wszystko co chcesz wiedzieć o produkcji ciach.

Koncentraty takie ułatwiają pracę cukiernikowi, budyniu nie trzeba gotować tylko rozmieszać z wodą, a do bitej smietany dodać kilka smaków, takimi kremami przełożyć biszkopt i kostki oraz torty gotowe
2 Zapisać
Galaz wigilijna, czasem zwana kloda.../// Bûche de Noël aux marrons de Pierre Hermé

Galaz wigilijna, czasem zwana kloda.../// Bûche de Noël aux marrons de Pierre Hermé

Dodac ja do bitej smetany, nastepnie calosc polaczyc z kremem kasztanowym. Ale robilam juz tez galezie z kremem z cytrusow i ze swiezymi kwiatami jasminu, galezie z mandarynkami czy z owocami liczi i z rozanym syropem