Przepis na kotlety z białym serem

Filet z ryby panierowany

Filet z ryby panierowany

W tym przypadku miałam sałatę lodową (zużyłam liście z połowy główki), polałam ją olejem słonecznikowym oraz sokiem cytryny, pokroiłam dokładnie umyty pomidor na małe kawałki, posypałam suszonym koperkiem oraz białym pieprzem
158 0
Podsumowanie akcji Kanapki, kanapeczki!

Podsumowanie akcji Kanapki, kanapeczki!

Kulinarna pasja (jelka) Kajzerki ze szpinakiem i jajkiem kuchenny bałagan (kuchennybalagan) Chleb smażony w jajku Kuchnia Josi (Josia) Chlebek pita z kurczakiem, świeżymi warzywami i domowym sosem czosnkowym jaśminowe poszukiwanie siebie przez gotowanie (jasmine) Pyszne, bezbłędne i szybkie kotlety sojowe z okary W trzech smakach
23 0
Smaki Alzacji. Zewelwaï czyli tarta cebulowa

Smaki Alzacji. Zewelwaï czyli tarta cebulowa

Oczywiście tarte flambée (przepis w poprzedni poście), backoëfe (przepis na blogu znajdziecie TUTAJ), grumbeerknepfle (paluszki z ciasta ziemniaczanego posypane przysmażonym boczkiem i grzankami i polane kwaśną śmietaną), słynną choucroute, beindächla (kotlet wieprzowy gotowany w winie i podawany z sałatką ziemniaczaną), zewelwaï (tarte à l'oignon), bibeleskäs (pieczone ziemniaki podawane z białym serem z dodatkiem siekanych szalotek, czosnkuziół), presskopf (salceson z głowizny wieprzowej), sueri nierli (nerki marynowane w occie)
5 0