Przepis na kotlet szwajcarski

Kotlet szwajcarski

Kotlet szwajcarski

Kotlet szwajcarski- to takie ulepszenie schabu Rozpływający, ciągnący ser, i pyszny bekon w środku. Schab opłukać, osuszyć, rozbić na cienkiego kotleta z obu stron
5 0
Kotlet szwajcarski (Cordon Bleu)

Kotlet szwajcarski (Cordon Bleu)

Cordon Bleu to nic innego jak złożony na pół plaster mięsa nadziewany szynką i żółtym serem. Można go zrobić praktycznie z każdego mięsa (schabu wieprzowego, piersi kurczaka czy cielęciny jak w oryginale)
3 0
Kaczka nieco inaczej

Kaczka nieco inaczej

W krótkim przeciągu istnienia naszego podaliśmy juş tyle róşnych przepisów zup Amerykańskich, zup Włoskich, zup Radziwiłłowskich, potraw na sposób Potockiego, pasztecików francuzkich, kotletów angielskich, Jeş pisze o kuchni tureckiej, ktoś ma nam napisać o kuchni węgierskiej, inny znów o chińskiej, i gdyby nam z tego powodu chciano robić zarzuty na punkcie zasad, doprawdy wszystkie te smaczne rzeczy przydymić i przypalićby się musiały
3 0