Przepis na klops pieczony w piekarniku

Klops z jajkiem pieczony w chlebie

Klops z jajkiem pieczony w chlebie

Klops z jajkiem zapewne w domach wielu z Was pojawia się na Wielkanocnym stole. Jeśli jednak chcielibyście podać go w tym roku w nieco odświeżonej wersji - polecam Wam upiec go w chlebie
Klops

Klops

Pieczeń z mielonego mięsa zwana klopsem jest bardzo popularna na polskich stołach. Proste danie mogące słuşyć jako składnik obiadu lub jako wyrób garmaşeryjny na kanapkę
Klops z pieczarkami

Klops z pieczarkami

Klops to danie łatwe w wykonaniu, a pyszne, które można jeść na gorąco do obiadu, jak i na zimno do kanapek
KLOPS Z WARZYWAMI

KLOPS Z WARZYWAMI

Ja podałam klopsa z pieczonymi brukselkami i kalafiorem, które dodałam do naczynia żaroodpornego w trakcie pieczenia klopsa
Klopsy warzywno-gryczane

Klopsy warzywno-gryczane

Formujemy klopsy i układamy na posmarowany tłuszczem papier do pieczenia. Po ostatnich pulpetach z risotto czas na klopsy z kaszy gryczanej
Klops domowy z kawałkami kurczaka

Klops domowy z kawałkami kurczaka

Pieczone szynki, schaby na pewno lubimy, dlatego można również urozmaić piekąc domowego klopsa. Na pewno doskonały dodatek do codziennych kanapek
Ale klops czyli domowa pieczeń z jajkiem

Ale klops czyli domowa pieczeń z jajkiem

Uwielbiam powracać do przepisów, które były moimi faworytami w dzieciństwie. Z tą pieczenią jest tak samo, zawsze towarzyszy na naszym stole podczas świąt i ważnych wydarzeń rodzinnych
KLOPS NA SPAGHETTI

KLOPS NA SPAGHETTI

Z początku sama podejrzewałam, że tak będzie i danie nie przypadnie mi do gustu, jednak gdy klops znalazł się w piekarniku i poczułam pierwsze zapachy, zrozumiałam, że to danie jeszcze mnie zaskoczy
Klops faszerowany pieczarkami i serem

Klops faszerowany pieczarkami i serem

Klopsa, bowiem, po uformowaniu, zapiekamy w piekarniku bądź w folii aluminiowej, bądź w ciastach. O klopsie pisałam już przy okazji przygotowywania klasycznej pieczeni rzymskiej
Najlepsze klopsy na świecie

Najlepsze klopsy na świecie

Ten przepis na klopsy to moja własna wersja najbardziej soczystych, zwartych i jednocześnie mięciutkich klopsików