Przepis na karp pieczony w piekarniku w folii

Karp pieczony w piwie

Karp pieczony w piwie

Po pierwsze zdrowiej, po drugie smażenie zdecydowanie zajmuje więcej czasu (no, może tyle samo, ale przy patelni trzeba stać, a przy piekarniku nie), po trzecie – w domu ładnie pachnie, a nie śmierdzi smażoną rybą
22 0
Zdrowe święta!

Zdrowe święta!

Bigos, krokiety, pierogi, karp, sałatki z majonezem.         Nie katujmy ryb ciężką panierką, zamiast tego pieczmy je w piekarniku, w foliigwarantuje, że będą smaczniejsze od tych panierowanych
2 0
Leszcz w pomarańczach

Leszcz w pomarańczach

W odróżnieniu od karpia ma więcej małych ości przy linii grzbietowej i jest mniej tłusty, co oznacza, że trzeba marynować go w większej ilości oleju, by po upieczeniu nie był suchy
1 0