Przepis na karkówka wołowa

gulasz wołowy na winie

gulasz wołowy na winie

Wspaniały na jesienno-zimowe dni. Dzięki pieczeniu, mięso będzie kruche i delikatne. Składniki. 180 g pokrojonego w drobną kostkę boczku,
Zrazy wołowe z ogórkiem

Zrazy wołowe z ogórkiem

4-6 plastrów wołowiny, u mnie karkówka. 4-6 plastrów wołowiny, u mnie karkówka. Uczta dla mięsożerców, czyli plastry wołowiny nadziewane cebulą i ogórkiem
Bitki wołowe w sosie pieprzowo - cebulowym

Bitki wołowe w sosie pieprzowo - cebulowym

wołowina, wieprzowina, kapusta kiszona, śliwki, karkówka, kiełbasa, grzyby, grzyby suszone, por, marchewka, , kapusta, seler, pietruszka, kuchnia polska, mięso, 2015. wołowina, wieprzowina, kapusta kiszona, śliwki, karkówka, kiełbasa, grzyby, grzyby suszone, por, marchewka, , kapusta, seler, pietruszka, kuchnia polska, mięso, 2015. wołowina, wieprzowina, kapusta kiszona, śliwki, karkówka, kiełbasa, grzyby, grzyby suszone, por, marchewka, , kapusta, seler, pietruszka, kuchnia polska, mięso, 2015. wołowina, wieprzowina, kapusta kiszona, śliwki, karkówka, kiełbasa, grzyby, grzyby suszone, por, marchewka, , kapusta, seler, pietruszka, kuchnia polska, mięso, 2015. wołowina, wieprzowina, kapusta kiszona, śliwki, karkówka, kiełbasa, grzyby, grzyby suszone, por, marchewka, , kapusta, seler, pietruszka, kuchnia polska, mięso, 2015. wołowina, wieprzowina, kapusta kiszona, śliwki, karkówka, kiełbasa, grzyby, grzyby suszone, por, marchewka, , kapusta, seler, pietruszka, kuchnia polska, mięso, 2015
Karkówka z grilla

Karkówka z grilla

Karkówka z grillaUwielbiam grillowaną karkówkę, do tego ogórki kiszone i keczup z sosem słodko-kwaśnym
Gulasz wołowy na piwie

Gulasz wołowy na piwie

Do gulaszu najlepiej sprawdzą się tańsze części wołowiny takie jak udziec (goleń), karkówka, łopatka czy pręga
Karkówka duszona w sosie

Karkówka duszona w sosie

Tak przyrządzone mięso po prostu rozpływa się w ustach. Idealnym dodatkiem jest czubryca biała od Rafex
Gulasz wołowy z dynią i pure

Gulasz wołowy z dynią i pure

400 g wołowiny na gulasz (karkówka, goleń, łopatka, pręga). 400 g wołowiny na gulasz (karkówka, goleń, łopatka, pręga)