Przepis na kapusta marynowana po chińsku

1 Zapisać

Zielone stir fry z wołowiną

Po kolei do woka wrzucamy naszykowane z wyprzedzeniem elementy, zawsze zaczynając od tych, które wymagają najdłuższego czasu obróbki cieplnej (mięso, twarde warzywa) skończywszy na miękkich warzywach liściowych, które szybko poddają się temperaturze (szczypior, szpinak, kapusta pekińska, kapustki bok choy, zioła) i dodaniu do całości sosu, a jeśli jecie danie z makaronem – również jego
0 Zapisać

12. FESTIWAL DOBREGO SMAKU W ŁODZI

) Ogromny, słodki knedel z truskawką, młoda kapusta i długo duszone bitki wołowe. Kukuryku na Patyku, czyli marynowana w moidzie i sambalu polędwiczka kurczaka, przekładana smażoną mortadelą, podana z plackiem ziemniaczano-buraczanym, młodym szpinakiem i balsamicznym sosem rabarbarowo-truskawkowym
Więcej przepisów na %s strony