Przepis na jak zrobic bagietke bez drozdzy

0 Zapisać

Bagietka z brie

Obierz czosnek, zostaiwajac 1 warstwe czosnkowej skorupki( czosnek ma dalej byc w postaci glowki a nie jako oddzielne zabki) Czosnek do zaroodpornego naczynia, skropic olejem i sola. Piec przykryte przez 70 minut az bedzie miekki ( w 180C)-mozna tez na grilla, wtedy powinno sie zrobic znaczenie szybciej. W tym samym czasie pokroic bagietke w plastry,posmarowac kazda kromke maslem i wlozyc do piekarnika-piec az ladnie brazowe i chrupiace Zrob X na naszym brie a nastepnie wloz do malej patelki ( zelaznej) lub plytkiego naczynia i pozostaw na malym ogniu az bedzie lekko brazowy i bubbly( bombelki sie pokaza) -okolo 5 minut zabki czosnku wycisnac na bagietke i rozsmarowac
Więcej przepisów na %s strony