Przepis na jak zagęścić krem do tortu

Tort potrójnie kokosowy

Tort potrójnie kokosowy

Boki i wierzch tortu pokryć kremem kremem. Kakaowe, puszyste, biszkoptowe blaty delikatnie nasączone likierem kokosowym, przełożone masą, która przypomina nadzienie batonika bounty- mocno kokosową, słodką, gęstą oraz kremem na bazie bitej śmietany i mascarpone- dla równowagi lekkim i delikatnym
69 0
Tort "Napoleon"

Tort "Napoleon"

Jak na mój gust,. to najlepszym kremem do tego tortu będzie. Masę połączyć z kremem, dodać cukier (ekstrakt) waniliowy i bardzo delikatnie ale dokładnie wymieszać
14 0
Tort kajmakowy

Tort kajmakowy

Górny blat tortu nasączyć obficie wodą z rumem i z cukrem. Wyłożyć kremem. Wziąć ostatni blat tortu (dolna część biszkoptu, która będzie górą tortu - dzięki temu otrzymamy równiusienki tort)
14 0
Tort urodzinowy

Tort urodzinowy

- krem przygotuj zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. - pierwszy spód wysmaruj dżemem truskawkowym, na dżemie rozsmaruj połowę kremu śmietankowego, przykryj drugim spodem
11 0
Tort Oreo

Tort Oreo

Nie jestem jednak fanką smaku czekoladowo-czekoladowego, potrzebuję tej nuty przełamania, stąd przepyszny mleczny krem- jeden z lepszych, jakie jadłam
6 0