Przepis na jak zagęścić krem budyniowy

Ciasto Kubuś

Ciasto Kubuś

Biszkopt, masa na bazie soku Kubuś, krem śmietankowy o lekkim posmaku pomarańczowym. Krem Kubusiowy, czyli cały gwóźdź programu to bardzo proste połączenie soku, który zagęszczamy budyniami
41 0
LEŚNY MECH

LEŚNY MECH

Krem może być budyniowy, na serkach homogenizowanych zagęszczonych galaretką lub ze śmietany kremówki, po prostu taki, jaki najbardziej lubimy
15 0
Niebiańskie ciasto

Niebiańskie ciasto

Inteligentny ekspres wyposażony jest w system skanowania i rozpoznawania kodów kreskowych, dlatego bez względu na to, jaki napój wybierzesz, zostanie on przygotowany w prawdziwie profesjonalny sposób
10 0
Tort brownie

Tort brownie

Ciasta przekroić wzdłuż na połowę, przełożyć gorącym kremem, posypać cukrową posypką. Prosty, szybki w przygotowaniu tort z ciasta brownie
0 0
czekoladowo-aroniowe ciasto w formie mieszane z kremem budyniowym i gruszkami...

czekoladowo-aroniowe ciasto w formie mieszane z kremem budyniowym i gruszkami...

KREM. 250 ml mleka zagotować z cukrem, w reszcie mleka wymieszać budyń i wlać do mleka mieszając do zagęszczenia budyniu, dobrze budyń wystudzićm wierzch budyniu nakryć folią aby nie było kożucha, zimny budyń porcjami mikserem ucierać z miękkim masłem, żółtkami na gładki krem. grubsze plastry gruszek zalać wodą z 2 łyżkami cukru i łyżeczką soku z cytryny, gotować z 5 minut, na sitku odcedzić ciasto lekko nasączyć wodą z gruszek, rozsmarować cały krem na cieście, ułożyć gruszki lekko je wciskając w krem, posypać posypką kolorową, schować do lodówki - ciasto jest pyszne i w trakcie jedzenia chce się jeść i jeść
1 0