Przepis na jak usmażyć plasterki szynkę wieprzową

ZRAZY  RAZ  !

ZRAZY RAZ !

) / to coś jak branżowe wyróżnienie przyznane przez innego blogera i łańcuszek szczęścia w jednym. * Pieczarki myjemy , obieramy i kroimy w cienkie plasterki
9 0
Kalafior faszerowany mięsem

Kalafior faszerowany mięsem

Z kolei Anglicy na początku XVII wieku zawieźli kalafiory do Ameryki Północnej, gdzie obecnie są uprawiane, podobnie jak we Francji, Włoszech, Indiach, Chinach, Kanadzie oraz Meksyku
4 0
Zapiekanka z tortellini

Zapiekanka z tortellini

Pieczarki dokładnie wyszorować, pokroić na plasterki, usmażyć na oleju, kiedy wytraca wilgoć i zaczną się smażyć, wrzucić posiekaną cebulkę i smażyć do zeszklenia tej ostatniej, przełożyć do miseczki (zostawiając tłuszcz na patelni)
4 0