Przepis na jak smazyc rybe

Lin w smietanie

Lin w smietanie

Ponoc zadna inna ryba nie pasuje do sosu smietanowego jak lin wlasnie. Na szczescie ryby nie musisz skrobac,bo najlepiej usmazyc ja z luska
4 0
Łosoś

Łosoś

Jesli nie, zrobcie na patelni, tak jak ja. Po tym czasie, kiedy ryba przejdzie juz smakiem marynaty usmazyc na lyzce oleju sezamowego na patelni grilowej
0 0
Fishcakes

Fishcakes

Przepisow i pomyslown na rybne kotleciki jest oczywiscie mnostwo, ja wykorzystalam w nich filet z wedzonego lupacza oraz dodalam troche egzotycznych dodatkow takich jak chili i kolendra, aby dodac im nieco wyrazu
3 0
Ryba pieczona po prowansalsku

Ryba pieczona po prowansalsku

Czosnek, szalotke i cebule posiekac i podsmazyc na oliwie. Uwielbiamy tak przyrzadzona rybe. Czas przygotowania 40 minutna 2 osobybiala ryba u mnie byl to rodzaj dorsza cabillaud, bez oscisol, curry, szafran - tymi przyprawami nacieramy rybe. Smazyc jakies 10 minut. Wylozyc ten sos do naczynia, na nim ulozyc rybe i piec okolo 20 minut w 180°C
0 0
Dorsz w kokosowej panierce a`la Tarzan

Dorsz w kokosowej panierce a`la Tarzan

Posypac surowke lub salatke z ktora bedziemy podawac rybe. Obtaczac kazda porcje dorsza w jajku,nastepnie w kokosowej panierce ( dokladnie docisnac) i smazyc na masle ghee po 2-3 minuty z kazdej strony. dodatkowe 2 lyzki wiorkow podsmazyc na suchej patelni do delikatnego zrumienienia
0 0