Przepis na jak rozciąć schab

Schab pieczony w marynacie

Schab pieczony w marynacie

1 kg schabu bez kości. Schab umyć, dokładnie osuszyć, wysmarować porządnie marynatą, delikatnie włożyć do woreczka do pieczenia, woreczek zawinąć, wsadzić do lodówki na około 12 godzin. Na około 20 minut przed końcem pieczenia rozciąć folię z wierzchu, by mięso ładnie się przyrumieniło. 1 kg schabu bez kości
59 0
Schab pieczony z jabłkami

Schab pieczony z jabłkami

Nie ma to jak pieczone mięso na obiad. Dziś zachęcam was gorąco do wypróbowania mojego przepisu na schab pieczony z jabłkami, z dodatkiem goździków, tymianku i rozmarynu
6 0
Schab staropolski

Schab staropolski

Po tym czasie wyjąć mięso z piekarnika, ostrożnie rozciąć folię (bo gorące). Schab staropolskie zawdzięcza swoją szlachetną nazwę od przyprawy, w której m
1 0