Przepis na jak przyrządzić mięso z sarny

Amarylis – Fine Dining Week

Amarylis – Fine Dining Week

Następnie nasza kulinarna trasa dobiła już do IV pozycji na degustacyjnej liście, gdzie głównym bohaterem dania był dorsz – ryba uwielbiana przez polskich restauratorów, lecz nie zawsze to uczucie jest odwzajemniane… Jednak tym razem wszystko zagrało jak trzeba – bielutkie, delikatne mięso, rozpadające się leniwie pod naporem widelca… Co jeszcze nam się spodobało to sposób podania kaszy i sorbet z ogórka
0 0
Udziec z jelenia z ziemniakami hasselback i buraczkami

Udziec z jelenia z ziemniakami hasselback i buraczkami

Jak zwykle zapomniałam okryć rośliny na zimę, zastanawiam się czy ten delikatny mróz im zaszkodzi. Uwielbiam ciche poranki w towarzystwie gorącej, świeżo zaparzonej kawy, rzadko się zdarzają ale kiedy dopada mnie ta przyjemność to spijam każdą chwilę niczym piankę z wierzchu mojej Latte
10 0

Medaliony z sarny

Mięso odkrawamy ostrym nożem od kości, oczyszczamy z błon i kroimy w plastry. Plastry rozbijamy, myjemy i faszerujemy cienkimi plastrami słoniny
0 0