Przepis na ile czasu gotuje sie boczek

Boczek po japońsku

Boczek po japońsku

Zna­cie boczek przy­go­to­wany po japoń­sku. Uwierz­cie, jest bar­dzo łatwy do przy­go­to­wa­nia i sma­kuje wyśmie­ni­cie, gdy­bym jadła go z zamknię­tymi oczami, to na pewno nie powie­dzia­ła­bym, że jem boczek
0 0
Mule ze śmiytōnkōm i wyndzōnkōm  (Mule w sosie śmietanowym aromatyzowanym boczkiem)

Mule ze śmiytōnkōm i wyndzōnkōm (Mule w sosie śmietanowym aromatyzowanym boczkiem)

W tym gorku mogecie je tyż od czasu do czasu pomiyszać. [5] Dyć wia,[6] że kans[7] ludzi, co żyje dzisiej, tyż nigdy łonych niy jadło. 10-15 dkg wyndzōnki[13] (jak sie weźniecie tako, co to już je pokrōno we pudełku, to bajecie mieć mani[14] roboty). Wejście[19] sie jako szczotka i kołżdo muszelka sie pod bieżōncōm wodōm fajnie opucujcie. Dejcie[24] sie do gorka trocha masła klarowanego, wciepcie[25] tam ta wyndzōnka i trocha jōm podpiyczcie. Tera wlyjcie wino, niech sie ze 2 razy bluknie[28] i dejcie tam śmiytōnka. Mogecie dać ździebko[29] pieprzu abo i soli (nojprzōd sie sprōbujcie, czy niy baje[30] za słone). Przikryjcie tyn gornek i niech sie przez 5 min. [31] Keby sie jake bajtle[32] pytali, co to robicie w tym gorku, to lepi niy gołdejcie,[33] że masowy mord, bo jeszcze Wōłs zawrzōm[34] w hereście. Do tego nojlepszo baje bagietka, bo niōm idzie fajnie sie tōnkać[39] we zōłzie[40]… smacznego. [40] sosie 1 kg muli
0 0
Flammkuchen

Flammkuchen

Ilosc wody zalezy od rodzaju uzytej maki i tu musimy wykazac sie wyczuciem. Boczek kroimy w cieniutkie slupki
3 0
Żurek wielkanocny / Easter soup

Żurek wielkanocny / Easter soup

jajka - tyle ile osób. Tak zaczęła sie moja historia z żurkiem, aktualnie moja ulubiona zupa. na suchej patelni wrzucam pokrojony boczek, podsmażam chwilę, dodaję pokrojoną w kostkę kiełbasę podwędzaną ( jeśli mamy kiełbasę białą, to na razie nic nie robimy z nią)
2 0