Przepis na grasica

Pęczak po staropolsku

Pęczak po staropolsku

Pęczak nietuzinkowo przyprawiony, rodem z biesiadnej kuchni sarmackiej. Uczestnicząc kiedyś w warsztatach kulinarnych, przybliżających pełną kontrastów i niecodziennych połączeń smakowych Kuchnię Staropolską (zapraszam na fotorelację TU), miałam okazję przygotowywać i kosztować typowe potrawy staropolskiego karnawału
14 0
Atelier Amaro

Atelier Amaro

Grasica cielęca podana z karczochami i kwiatami nasturcji. Są w życiu blogera kulinarnego chwile dla których żyć warto
4 0
28 października 2012

28 października 2012

W menu znalazły się między innymi bardzo modna dzisiaj grasica cielęca z marynowanymi burakami, policzki wołowe z puree selerowym, wątróbka cielęca gotowana w czerwonym winie a na niej kawałki pieczonej perliczki, a finiszowaliśmy, około 1-ej w nocy kawą z doskonałym deserem z ciasta francuskiego i musu jabłkowego
3 0
Szpik cielęcy

Szpik cielęcy

grasica,. kości. cielęce pocięte wzdłuż- 800g*. sól,. pieprz,. oliwa,. natka. pietruszki – 60g,. kapary. – 20g,. sos. vinaigrette – 50ml**,
0 0
Crudo Sopot

Crudo Sopot

Grasica to podrób, który jest skomplikowany w przygotowaniu, dlatego chylę czoła za smaczne wykonanie i świetnie dobrane towarzystwo
0 0
Polski przewodnik paleo & Kuchnia dla serca

Polski przewodnik paleo & Kuchnia dla serca

grasica, serca czy ozorki), to jednak część 1 uważam za bardzo dobrą. 0UdostępnijFacebook. Drukuj. W miesiącu wrześniu Wydawnictwo Publicat wydało dwie nowości książkowe z serii kulinarno-zdrowotnej
0 0