Przepis na gołąbki inaczej

'Gołąbki' inaczej

'Gołąbki' inaczej

Formować owalne "gołąbki". Piec na rozgrzanym oleju, aż "gołąbki" nabiorą złotego koloru. Gotowe gołąbki wyjąć z rondla
14 0
Gołąbki inaczej

Gołąbki inaczej

To takie gołąbki, ale bez zawijania farszu w liście kapusty. Nie wszyscy lubią kotlety mielone, ale z dodatkiem ryżu i kapusty zmieniają swój smak i są wspaniałym daniem
9 0
Gołąbki inaczej

Gołąbki inaczej

Składniki. mięso mieloneświeża kapustajajkobułka tartapieprz, sól, wegeta. Wykonanie. Kawałek kapusty kroimy w niewielką kosteczkę, dodajemy mięso mielone
2 0
Gołąbki inaczej

Gołąbki inaczej

Gołąbki to pyszne, lecz bardzo pracochłonne danie. Dlatego te osoby, które uwielbiają gołąbki i nie mają zbyt dużo czasu niech, zrobią je z tego przepisu
0 0
Gołąbki inaczej

Gołąbki inaczej

Do tego na koniec gołąbki polewany ulubionym sosem może być koncentrat pomidorowy lub inny. Do naczynia żaroodpornego wlewamy 150 mili litrów wody lub bulionu (rosołu) i układamy gołąbki w naczyniu
0 0
Oszukane gołąbki

Oszukane gołąbki

Tak czy inaczej zawsze będą pyszne. Gołąbki to zdecydowanie jedno z moich ulubionych dań. Moje oszukane gołąbki możemy przygotować na dwa sposoby- najpierw podsmażyć, a potem ugotować w sosie pomidorowym lub ugotować w bulionie i podać polane sosem
19 0