Przepis na górka cielęca

Górka cielęca z figami.

Górka cielęca z figami.

700 gram górki cielęcej bez kości,6 świeżych fig,70 gram migdałów,1 pełna łyżka miodu,sól,pieprz,ząbek czosnku, garść świeżego tymianku,olej,60 ml porto,100 ml miodu pitnego – czwórniak
3 0
WOŁOWINA

WOŁOWINA

1) główka cielęca. 2) karczek (karkówka, szyjka cielęca)- do wyrobu kotletów, zrazów, sznycli, klopsików. 3) górka (kotlety, karmonadle)- mięso na potrawki, gulasze i kotlety z kostką. 9) łata cielęca (chwyt, podbrzusze)- do wyrobu gulaszów, zawiesistych zup i sosów
2 0
spis rzeczy

spis rzeczy

górka cielęca z figami. łopatka cielęca z chutneyem z mango. górka cielęca z grilla. rolada cielęca z pieczarkami
14 0
WOŁOWINA

WOŁOWINA

1) główka cielęca. 2) karczek (karkówka, szyjka cielęca)- do wyrobu kotletów, zrazów, sznycli, klopsików. 3) górka (kotlety, karmonadle)- mięso na potrawki, gulasze i kotlety z kostką. 9) łata cielęca (chwyt, podbrzusze)- do wyrobu gulaszów, zawiesistych zup i sosów
14 0