Przepis na górka cielęca

3 Zapisać
WOŁOWINA

WOŁOWINA

1) główka cielęca. 2) karczek (karkówka, szyjka cielęca)- do wyrobu kotletów, zrazów, sznycli, klopsików. 3) górka (kotlety, karmonadle)- mięso na potrawki, gulasze i kotlety z kostką. 9) łata cielęca (chwyt, podbrzusze)- do wyrobu gulaszów, zawiesistych zup i sosów
14 Zapisać
WOŁOWINA

WOŁOWINA

1) główka cielęca. 2) karczek (karkówka, szyjka cielęca)- do wyrobu kotletów, zrazów, sznycli, klopsików. 3) górka (kotlety, karmonadle)- mięso na potrawki, gulasze i kotlety z kostką. 9) łata cielęca (chwyt, podbrzusze)- do wyrobu gulaszów, zawiesistych zup i sosów
Więcej przepisów na %s strony