Przepis na farsze do pierogów

Pierogi z farszem drobiowym.

Pierogi z farszem drobiowym.

Dodać warzywa ( oprócz wymienionych wyżej potrzebnych do farszu warzyw dodaj te warzywa, na których gotujesz rosół - u mnie jest to por, seler, świeży lubczyk)
Pierogi z Farszem z Żółtego Sera

Pierogi z Farszem z Żółtego Sera

Składniki ciasto wrzucamy do malaksera, który włączamy no wysokie obroty. Pyszne i pachnące pierogi z żółtym serem to świetna alternatywa dla pierogów ruskich
Pierogi pieczone z mięsnym farszem

Pierogi pieczone z mięsnym farszem

Składniki na ciasto.  . 6 szkl. mąki pszennej. 4 żółtka. ¼ kostki drożdży. łyżka cukru. kostka margaryny. 1 szkl. kwaśnej śmietany
Farsz do pierogów - kapusta z grzybami

Farsz do pierogów - kapusta z grzybami

Taki farsz w połączeniu z mięciutkim, rozpływającym się w ustach farszem to po prostu poezja. Nie wiem jak Wy, ale ja nie wyobrażam sobie Bożego Narodzenia bez domowych pierogów z kapustą i grzybami mojej Mamy
PIEROGI Z FARSZEM Z BIAŁEJ KIEŁBASY

PIEROGI Z FARSZEM Z BIAŁEJ KIEŁBASY

Masę kiełbasianą wyjąć z jelita i dobrze rozmieszać. 60 pierogów. Kiełbasy białej w zamrażarce sporo, a zbliża się pora roku kiedy takie wyroby u mnie mniej schodzą
Drożdżowe pierogi z ruskim farszem

Drożdżowe pierogi z ruskim farszem

Zdecydowałam się na farsz do pierogów ruskich i niestety nie do końca mi te dwa smaki pasowały. Słyszałam już wcześniej o pierogach z piekarnika, ale dopiero wpis na brulioniezprzepisami ostatecznie mnie zachęcił