Przepis na farsz z miesa mielonego i kapusty

Golabki pod beszamelem

Golabki pod beszamelem

Postanowilam,ze wierzchnie zielone listki kapusty po obgotowaniu pokroje i dodam do miesno-ryzowego farszu-dobry i trafiony pomysl-polecam
7 0
Sajgonki Anety

Sajgonki Anety

Położyć na deskę, nakładać farsz i zawijać. Potem odsączyć i dodać do miesa. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę, pieczarki pokrojone na małe kawałki, marchewkę w słupkach i porwane liście kapusty pekińskiej
0 0
Sajgonki

Sajgonki

Nałóż farsz i zwiń w niewielki rulonik. Etapy przygotowania. Składniki. Mięso usmażyć z czosnkiem, dodać soli i szczyptę vegety
31 0
Sajgonki z ciasta francukiego

Sajgonki z ciasta francukiego

 * Ukladamy farsz na polowie ciasta francuskiego i zawijamy druga polowe tworzac rolade.  * Dusimy warzywa na oliwie i dodajemy odrobine miesa mielonego, nie powinno ono dominowac, jego ilosc jest raczej symboliczna
16 0
Golabki gryczane-wersja "light"

Golabki gryczane-wersja "light"

Farsz. Ja dzisiaj postanowilam "odtluscic " je i zamiast miesa mielonego,dodalam --kasze gryczana. Zagotowujemy wode w garnku,solimy i wkladamy do niej liscie kapusty,chwile zaparzamy,a kiedy zmieknie delikatnie pojedynczo wyciagamy je z wody
2 0