Przepis na farsz pieczarkowy

Kaszanka z farszem pieczarkowym z grilla

Kaszanka z farszem pieczarkowym z grilla

Z kaszanek ściągamy skórę, przecinamy ją wzdłuż na pół (ale nie do końca), nakładamy do środka farsz pieczarkowy, zawijamy całość w folię aluminiową i układamy na rozgrzanym grillu
Krokiety z farszem serowo- pieczarkowym

Krokiety z farszem serowo- pieczarkowym

Farsz. Gdy farsz będzie już gotowy ścieramy na grubych oczkach żółty ser i dodajemy do całości, mieszamy aż ser się rozpuści i połączy z pieczarkami i cebulą
Kurczę pieczone z farszem mięsno pieczarkowym

Kurczę pieczone z farszem mięsno pieczarkowym

FARSZ - pieczarki oczyściłam dokładnie i starłam na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Tak przygotowany farsz włożyłam do środka tuszki kurczaka a otwory spięłam wykałaczkami i zasznurowałam kuchennym sznurkiem
Jajka z farszem pieczarkowym

Jajka z farszem pieczarkowym

Następnie nałożyć na każde z nich łyżkę farszu. Takie jajka można przygotować na wielkanocny stół, będą smaczną alternatywą dla jajek w majonezie
Uszka z farszem pieczarkowym

Uszka z farszem pieczarkowym

W pierwszej kolejności przygotowujemy farsz. Farsz doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na każde nakładamy porcję farszu, zlepiamy i łączymy końce by nadać kształt uszka
Jajka z pieczarkowym farszem

Jajka z pieczarkowym farszem

Do wykonania farszu potrzebne Ci będą. Gotowym farszem napełnić białka jajek. Gotowym farszem napełnić białka jajek
KROKIETY ZIEMNIACZANE Z FARSZEM PIECZARKOWYM

KROKIETY ZIEMNIACZANE Z FARSZEM PIECZARKOWYM

Proponuję pyszne krokiety ziemniaczane, u mnie były z farszem pieczarkowym, ale Wy możecie je przygotować z parówką, mięsem, farszem z kapusty kiszonej lub z każdym innym nadzieniem
Paszteciki z farszem pieczarkowym

Paszteciki z farszem pieczarkowym

Ciasto które nie ma farszu pozwoli na sklejenie i zamknięcie pasztecików. 1 opakowanie ciasta francuskiego, 60dag pieczarek, 1 duża cebula, 3 ząbki czosnku Sól pieprz, 2 łyżki masła , Jajko Wykonanie Przygotowujemy farsz. Farsz  nakładamy równomiernie na pasach ciasta, tak żeby zajmował około7 cm, a  następnie delikatnie zwijamy paszteciki
PASZTECIKI Z FARSZEM SOCZEWICOWO – PIECZARKOWYM

PASZTECIKI Z FARSZEM SOCZEWICOWO – PIECZARKOWYM

Farsz. W tym czasie robimy farsz. Na brzeg każdego paska układamy wzdłuż cienką linię farszu. Następnie zaczynając od strony z farszem, zawijamy pasek w rulon, przyklepując i nadając mu kształt palcami