Przepis na farsz mięsny do uszek

Uszka z mięsem

Uszka z mięsem

Wykrawać okręgi, nakładać porcje farszu, formować uszka. Nic nie jest w stanie przebić tej klasycznej, każdemu dobrze znanej potrawy
18 0
Chinkali z mięsem

Chinkali z mięsem

Tajemnicą chinkali jest dodanie wody do mięsnego farszu z pietruszką lub kolendrą, podczas gotowania naturalne soki z mięsa łączą się z wodą tworząc bulion
14 0
ŚWIĘTO GOLONKI PODKARPACKIEJ Z PILZNA

ŚWIĘTO GOLONKI PODKARPACKIEJ Z PILZNA

przygotowywanych z farszem z surowego mięsa. Po przekrojeniu(ugryzieniu) wydobywająca się z nich para niesie cudowny mięsny aromat, a ze środka pieroga wypływa odrobina aromatycznego bulionu, który jest obietnicą soczystego nadzienia i stanowi fantastyczną przeciwwagę dla chrupiącej skórki pieroga
0 0
Warsztaty w Akademii Smaku Sokołów

Warsztaty w Akademii Smaku Sokołów

Wszystko dokładnie mieszamy na jednolity farsz do uszek lub pierogów. Na rozwałkowane ciasto układamy niewielką ilość wcześniej przygotowanego farszu i formujemy pierogi lub uszka
0 0