Przepis na ewa gotuje akcesoria kuchenne

14 Zapisać
12 wspaniałych, czyli jak zorganizowaliśmy warsztaty kulinarne

12 wspaniałych, czyli jak zorganizowaliśmy warsztaty kulinarne

Swoją obecnością zaszczycili nas przedstawiciele kulinarnej blogosfery – Edyta propagująca zdrową Eko Quchnię, Ewa ewoluująca w Kuchennych Ewolucjach, Walentyn znany jako Twardy Szparag, Asia, która dzieli Cztery Widelce pomiędzy siebie i gości swojego klubu kolacyjnego, Ula i Andżelika, czyli Siostry W, wypiekające najsłodsze słodkości, Dominika ze świeżutkim blogiem Chili czy Wanilia, a także przesympatyczni – Emilia, Marysia i Rafał
7 Zapisać
Jabłkowo serowy tort naleśnikowy i test jabłek prażonych

Jabłkowo serowy tort naleśnikowy i test jabłek prażonych

Na patelnię do naleśników wlewać porcje ciasta ale troszkę więcej aby naleśniki nie były za cienkie. Jednym słowem test uważam za udany i korzystając z okazji zapraszam na konkurs, który dziś ruszył na serwisie Polska Gotuje
6 Zapisać
Kotlety w ziemniaczanej i kokosowej panierce oraz test Forky - animowana prezentacja!

Kotlety w ziemniaczanej i kokosowej panierce oraz test Forky - animowana prezentacja!

Biorąc go do ręki zdziwiłam się jego lekkością, spodziewałam się, że będzie że będzie to masywny widelec a tu proszę, z lekkością mogę wywijać za jego pomocą kotletami na patelni
0 Zapisać
Recenzja książki "Azjatyckie inspiracje"

Recenzja książki "Azjatyckie inspiracje"

Ewa Śleszyńska. Jeżeli skorzystałeś z mojego przepisu zachęcam do wysłania zdjęcia potrawy na tysiagotuje@gmail
1 Zapisać
Bardzo dobra tarta czekoladowa

Bardzo dobra tarta czekoladowa

Ustawić mikser na najwyższe obroty i cienką strużką wlewać gorący syrop do piany. Przypadkiem całkiem, znaleziony został w moim w garażu mini palnik na gaz, jaki można spotkać również w sklepach z akcesoriami do wypieków
0 Zapisać
*184 / gruszka, migdały i 10 faktów o mnie

*184 / gruszka, migdały i 10 faktów o mnie

Jestem osobą nieśmiałą i miewam trudności z nawiązywaniem kontaktów. Uwielbiam wszelakie akcesoria kuchenne, szczególnie z działów cukierniczych, oraz wszelkie naczynka, miseczki itp