Przepis na emulgator lecytyna sojowa e476

1 Zapisać

Kruche ciasteczka zbożowe Kupiec :)

płatki owsiane 28%, mąka pszenna, tłuszcz roślinny, ekstrakt pszenno-ryżowy (mąka ryżowa, cukier, kaszka kukurydziana, mąka pszenna, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól), wiórki kokosowe 10%, otręby pszenne 7%, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy), sól, emulgator - lecytyna sojowa, aromat. płatki owsiane 28%, mąka pszenna, tłuszcz roślinny, ekstrakt pszenno-ryżowy (mąka ryżowa, cukier, kaszka kukurydziana, mąka pszenna, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól), otręby pszenne 7%, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy), sól, emulgator - lecytyna sojowa, aromat
1 Zapisać

NOWOŚĆ! 3 BIT Rum&Cola

 Cukier, herbatnik [mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny, serwatka w proszku, syrop glukozowo-fruktozowy, pełne mleko w proszku, substancje spulchniające (węglowodany sodu, węglowodany amonu), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], tłuszcze roślinne, odtłuszczone mleko w proszku (8% w nadzieniu), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, serwatka w proszku, syrop glukozowy, tłuszcz mleczny, emulgatory (lecytyna sojowa, E 476, lecytyna słonecznikowa), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), alkohol, koncentrat soku jabłkowego, aromaty, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytrynian trisodowy), syrop cukru skarmelizowanego, stabilizator (karagen), sól, koncentrat soku grejpfrutowego, ekstrakt z lukrecji, koncentrat z soku czarnej marchwi
0 Zapisać

Nowość E.Wedel ! Czekolada mleczna nadziewana BAJECZNY

lecytyna sojowa, sól substancje spulchniające. Czekolada mleczna 50% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, emulgatory. lecytyna sojowa i E 476, aromat), cukier, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony, orzechy arachidowe (7,1%)(miazga i kawałki), mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, listki waflowe (1,5%)(mąka pszenna i żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, emulgator. wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu), miazga z orzechów laskowych (1,4%), emulgator (lecytyna sojowa), aromat
0 Zapisać

Gotowanie z wielkimi markami

proporcjach) (82%), woda, sól (1,5%), emulgator [lecytyny (w tym sojowe)], aromaty, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik. MAŚLANKA w proszku (0,3%), skrobia modyfikowana, emulgatory (estry sacharozy i
0 Zapisać

Facet na tropie – uważaj co jesz! (XIV)

Emulgatory, sorbitole i g-syrop, jakżeby inaczej. Bogactwo szlachetnej czekolady to – u Grycana – woda (w lodach z założenia kremowych – nie sorbetach – wody być nie powinno), a dalej czekolada w proszku i w płatkach (w łącznej ilości 17%), emulgatory, stabilizatory, zagęstniki, odtłuszczone mleko w proszku i syrop glukozowy. Czy w pierwotnym przepisie na torcik pojawiała się lecytyna sojowa, tani i niskiej jakości tłuszcz czyli olej palmowy (o którym wspominałem wyżej), mleko w proszku, jaja w proszku, maltodekstryna i 3 spulchniacze
0 Zapisać

Kruche ciasteczka zbożowe Kupiec

Naturalne - płatki owsiane 28%, mąka pszenna, tłuszcz roślinny, ekstrakt pszenno-ryżowy (mąka ryżowa, cukier, kaszka kukurydziana, mąka pszenna, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól), otręby pszenne 7%, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy), sól, emulgator - lecytyna sojowa, aromat. Kokosowe - płatki owsiane 28%, mąka pszenna, tłuszcz roślinny, ekstrakt pszenno-ryżowy (mąka ryżowa, cukier, kaszka kukurydziana, mąka pszenna, ekstrakt słodowy jęczmienny, sól), wiórki kokosowe 10%, otręby pszenne 7%, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, difosforan disodowy), sól, emulgator - lecytyna sojowa, aromat
0 Zapisać

NOWOŚĆ! Lay's Prosto z Pieca - Grillowany pomidor z bazylią

płatki ziemniaczane (57 %), skrobia, olej słonecznikowy, preparat aromatyzujący [aromaty, maltodekstryna pszenna, cukier, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, inozynian disodowy, guanylan disodowy), zioła (bazylia, oregano, tymianek), regulator kwasowości (dioctan sodu), kwas (kwas cytrynowy), barwnik (ekstrakt z papryki)], cukier, mąka pszenna, emulgator (lecytyna sojowa), glukoza, barwnik (kurkuma), sól
Więcej przepisów na %s strony