Przepis na drobiowe przysmaki pl

354 Zapisać
Pyzy z mięsem

Pyzy z mięsem

30-40 dag mięsa wieprzowego (łopatka, karczek), wołowego lub mieszanego – ugotowanego i przekręconego przez maszynkę (może być też część mięsa drobiowego z rosołu). listonic_content='30-40 dag mięsa wieprzowego (łopatka, karczek), wołowego lub mieszanego - ugotowanego i przekręconego przez maszynkę (może być też część mięsa drobiowego z rosołu)1 cebula2 łyżki masła1 jajko1 łyżeczka majeranku (ewentualnie tymianku)2 łyżki bułki tartejsól, pieprz½ kg ziemniaków ugotowanych½ kg ziemniaków surowych1 jajko1 łyżka mąki pszennej3-4 łyżki maki ziemniaczanejsól100 g boczku1 cebula'. 30-40 dag mięsa wieprzowego (łopatka, karczek), wołowego lub mieszanego – ugotowanego i przekręconego przez maszynkę (może być też część mięsa drobiowego z rosołu)
Więcej przepisów na %s strony