Przepis na dorsz w zalewie octowej

Kotleciki z dorsza w zalewie octowej

Kotleciki z dorsza w zalewie octowej

DrukujPoziom trudności Zawsze w okresie świąt Bożego Narodzenia przygotowujęwspaniałą przekąskę. To danie ma wspaniały, delikatny, a jednak wyraźny smak
Ryby w zalewie octowej.

Ryby w zalewie octowej.

Ryby w zalewie. Wodę zagotować w dużym garnku, wrzucić do niej pokrojoną cebulę, dodać ocet, sól i zioła
Ryba opiekana w zalewie octowej

Ryba opiekana w zalewie octowej

Kolejny smaczny przepis na rybę w occie,która świetnie sprawdzi się w okresie absolutnie kaşdych Świąt a równieş idealnie wpasuje się w klimat domowych imprez
Kulki rybne w zalewie octowej

Kulki rybne w zalewie octowej

Klasyka polskiej kuchni, przekąsek na weselach, komuniach, stypach i wszelkich innych uroczystościach, w tym świętach
Ryba w zalewie octowej

Ryba w zalewie octowej

Rybka w zalewie octowej. Liść laurowy i ziele angielskie. Pół cebuli w piórach. Rozmrożone i dobrze osuszone filety, pokrojone na nie duże kawałki, smażymy na oleju
Dorsz  w orzechowej panierce

Dorsz w orzechowej panierce

DrukujPoziom trudności Dorsz w orzechowej panierce przełamuje wszelkie stereotypy na temat ryb. dorsz, halibut, śledź, makrela, sandacz i pstrąg
Oliwki, oliwki w zalewie z chili

Oliwki, oliwki w zalewie z chili

Wydrylowane i wypełnione anchois, migdałami, pastą paprykową, suszonymi pomidorami, orzechami, pastą piniową, wędzonym serem, wędzonym dorszem, tuńczykiem, sardynkami, pastą krabową, fetą i innymi serami, pastą z bakłażana
Wybór Świątecznych Przepisów: Wigilia

Wybór Świątecznych Przepisów: Wigilia

Dorsz Leżakujący w Zalewie. Mikołajkowy Prezent. nie wiem co już pokazałam,a czego jeszcze nie. Więc w ramach porządków, własnie dziś zrobiłam Wam bazę świątecznych receptur
Kresowe pyszności w sklepie Vine Bridge

Kresowe pyszności w sklepie Vine Bridge

Dla miłośników ryb jest dorsz w zalewie octowej z liściem laurowym i zielem angielskim, kolorowa zawartość słoiczków to sosy – ziołowy z sokiem pomarańczowym oraz z pieczonej papryki
Dorsz w zalewie octowej

Dorsz w zalewie octowej

olej rzepakowy do smażenia. Filety pokroić na porcje, opryskać sokiem z cytryny, odstawić na godzinę. Rozgrzać olej, kawałki ryby obtaczać w mące i smażyć na złoty kolor