Przepis na dorada filet przepisy

Dorada z czerwonym pesto

Dorada z czerwonym pesto

Jeśli posiadamy całą rybę należy ją najpierw wyfiletować. Jeśli posiadamy cienki ostry nóż rybę filetujemy zaczynając od ogona, wkładamy nóż tuż nad kręgosłupem i przeciągamy po nim aż do końca ryby
0 0
Bouillabaisse

Bouillabaisse

Ryby filetujemy, zdejmujemy skórę, zachowujemy głowy i kręgosłupy, z filetów usuwamy ewentualne ości, kroimy filety w kawałki, odkładamy
0 0
Zupa rybna Bouillabaisse z sosem Rouille

Zupa rybna Bouillabaisse z sosem Rouille

Filet kroimy w kostkę, dorzucamy do garnka chwilę przed podaniem i gotujemy ok. 1 kg filetów z chudych ryb np. Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pocket (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Udostępnij na Twitterze (Opens in new window) 1 kg filetów z chudych ryb np
0 0