Przepis na dania z kociołka żeliwnego

19 Zapisać
Pieczonki

Pieczonki

Pieczonki to tradycyjna, jednogarnkowa potrawa pochodząca z okolic Jury Krakowsko-Częstochowskiej. W zależności od regionu różnią się nazwą - pieczonka, prażonka, kociołek, duszonki, prażynki, duszone, maścipula
0 Zapisać
Hotel Poziom 511

Hotel Poziom 511

To Ona odpowiada za dania, śniadania, desery i inne pyszności. Julita/Wrząca Kuchnia. Wierzę bardzo w powiedzenieprzez żołądek do serca” i śmiało mogę powiedzieć, że ONA moje serce zdobyła
8 Zapisać
Bogracz

Bogracz

Bogracz to węgierska zupa gulaszowa przygotowywana w żeliwnym kociołku (bogracs) nad paleniskiem. Bogracz powinien być gęsty jak gulasz i dość pikantny
Więcej przepisów na %s strony