Przepis na czerwona kapusta na ciepło

Czerwona kapusta podawana na ciepło

Czerwona kapusta podawana na ciepło

Idealna na niedzielny obiad-do wszelkich pieczeni, zrazów, roladek itd. szklankę wody, dodajemy smalec (ok 1/4 kostki), ocet (lepiej dodać mniej na końcu doprawić,niż przedobrzyć), sól
Czerwona kapusta na ciepło

Czerwona kapusta na ciepło

Czerwona kapusta pomaga obniżyć poziom cholesterolu. Z solą trzeba uważać, ponieważ kapusta już wcześniej była solona
Czerwona kapusta na ciepło

Czerwona kapusta na ciepło

Czerwona kapusta na ciepło to jeden z klasycznych dodatków warzywnych do obiadu. Ja lubię jak kapusta jest lekko jędrna
Kapusta czerwona zasmażana

Kapusta czerwona zasmażana

Zasmażana kapusta najlepiej smakuje na ciepło. Podaję na ciepło jako dodatek do obiadu. InspiracjaZasmażana kapusta czerwonaSkładniki
Czerwona kapusta z korzenną nutą

Czerwona kapusta z korzenną nutą

    Dzisiaj zapraszam na zimową sałatkę z czerwonej kapusty na ciepło. Jest tania i prosta do przygotowania, a niecodziennego, świątecznego smaku i aromatu nadaje jej odrobina korzennej przyprawy piernikowej
KAPUSTA CZERWONA ZASMAŻANA

KAPUSTA CZERWONA ZASMAŻANA

Kapusta czerwona zasmażana to pyszny dodatek do mięs,obiadów a nawet często jem ją samą bo jest jedną z moich ulubionych surówek na ciepło
Czerwona kapusta do obiadu.

Czerwona kapusta do obiadu.

Podawaj na ciepło z ziemniakami i mięsem. Sposób wykonania. Następnie kapustę odcedź, dodaj olej, dopraw do smaku solą , pieprzem i octem jabłkowym
Kapusta czerwona z rodzynkami

Kapusta czerwona z rodzynkami

Surówka jest świetna zarówno na zimno jak i na ciepło. Kapustę kroimy, przekładamy do garnka i zalewamy zimną wodą (kapusta musi być przykryta)