Przepis na cydr przepis

0 Zapisać
Grzany cydr / Mulled cider

Grzany cydr / Mulled cider

Wlewamy cydr do garnka. Cydr wlewamy do szklanki (przecedzamy go). 500 ml cydru / 500 ml cider. Gotujemy cydr na wolnym ogniu cały czas mieszając przez 15 minut (nie doprowadzamy cydru do wrzenia). 500 ml cydru / 500 ml cider
0 Zapisać
Cydr bezalkoholowy

Cydr bezalkoholowy

cydr. Inspiracją do zrobienia tego cydru był zachwyt mojej córki nad bezalkoholowym cydrem podawanym w Coffeeheaven i według jej opinii jest praktycznie smakowo taki sam
0 Zapisać
grzany cydr!

grzany cydr!

w taką niezbyt zimną zimę zapraszam Was na pyszny, rozgrzewający cydr. cydr wlewamy do garnka, a razem z nim sok jabłkowy, z pomarańczy, z mandarynek, z jeżyn oraz łyżkę miodu
0 Zapisać
Grzany cydr z korzeniami

Grzany cydr z korzeniami

Więcej wigilijnych i świątecznych przepisów do pobrania w formie e-booka z serwisu kulinarnego. Kiedy pierwsza gwiazdka już od dłuższej chwili będzie raczyć nas swym blaskiem, kiedy w oddali słychać będzie wesoły gwar rozbawionej rodziny, kiedy pies zachrapie przy kominku, Ty znajdź zaciszny kąt, wtul się w ciepły koc, wpatruj w wesoło tańczące w kominku płomienie i upajaj się aromatycznym cydrem
0 Zapisać
Cydry z Biedronki

Cydry z Biedronki

Trochę dla alibi dodała do sezonowej oferty jeszcze nalewki i …cydry. Dzięki takim akcjom cydry mają szansę zaistnieć na stałe w powszechnej świadomości konsumenta
0 Zapisać
Grzany cydr

Grzany cydr

A nie ma nic przyjemniejszego w chłodny wieczór niż wielki kubek grzanego cydru w dłoniach. Uwielbiam cydr od dawna ale dopiero jakiś czas temu postanowiłam zrobić go w wersji grzanej
0 Zapisać
Grzany cydr. Na zimowe wieczory.

Grzany cydr. Na zimowe wieczory.

Być może w Święta zima nas zaskoczy i zobaczymy za oknem dużą ilość białego puchu, nasz termometr wskaże sporo poniżej zera, a w taką pogodę nasi goście będą zziębnięci i raczej w pierwszej chwili pomyślą o czymś na rozgrzewkę, a nie o tym pysznym serniku, który gości na stole co roku, a Wy będziecie mogli zaproponować im coś oryginalnego, czyli grzany cydr
Więcej przepisów na %s strony