Przepis na ciasto francuskie z pieczarkami i serem

Paszteciki z pieczarkami i serem z ciasta francuskiego

Paszteciki z pieczarkami i serem z ciasta francuskiego

Ciasto francuskie pokroić na równe prostokąty, na nie nałożyć po łyżce farszu i zawinąć w rulonik. Cebulę drobno posiekać i udusić z pieczarkami na łyżce masła z solą, oregano i pieprzem tak aby jak najwięcej wody odparowało
Ciasto francuskie z kurczakiem, szpinakiem i serem feta

Ciasto francuskie z kurczakiem, szpinakiem i serem feta

DeliciousEating. Ciasto francuskie z kurczakiem, szpinakiem i serem feta (14. 2014)Sałatka z tuńczykiem, pomidorkami i marchewką (05. 2014)Kurczak z pieczarkami i papryką (02. 2014)Kurczak w curry (16. 2014)Oliwki w oliwie czosnkowej (04. 2014)Pierogi z mięsa mielonego (04. 2014)Filety z kurczaka w sezamie (27. 2014)Surówka z młodej kapusty (26. 2014)Filet rybny pod pierzynką ze szpianku (19. 2014)Zapiekanka z kurczakiem, ryżem i brokułami (05. 2014)Masełko czosnkowe (05. 2014)Piersi gęsi w sosie śliwkowym (22. 2014)Sałatka z rukolą w sosie z zielonej pietruszki (08. 2014)Królik pieczony (17. 2014)Pasta jajeczna (17
Francuskie z boczkiem, pieczarkami i serem

Francuskie z boczkiem, pieczarkami i serem

Ciasto francuskie rozwijamy, pędzelkiem rozsmarowujemy warstwę ketchupu. Mega szybka przekąska, w sam raz na kolacje, jako dodatek do grilla, świetnie smakuje z sosem czosnkowym
CIASTO FRANCUSKIE Z FARSZEM WYTRAWNYM

CIASTO FRANCUSKIE Z FARSZEM WYTRAWNYM

Możemy zamiast suszonych pomidorów dać podsmażone pieczarki z cebulką, możemy zrobić z samymi pieczarkami i cebulką lub samą szynką i serem
Francuskie pierożki z szynką i serem

Francuskie pierożki z szynką i serem

Ciasto francuskie pokroić w kwadraty. sól i pieprz. czarny sezam. Składniki. Sposób przygotowania. Smacznego. TwitterFacebookGooglePinterestDodaj do ulubionych
Pierożki francuskie z pieczarkami

Pierożki francuskie z pieczarkami

Ciasto francuskie pokroić wg uznania na mniejsze kwadraty, na każdym ułożyć łyżkę pieczarek, posypać startym serem żółtym, posypać ziołami prowansalskimi, zamknąć jak pieroga, widelcem
Francuskie ślimaczki z pieczarkami

Francuskie ślimaczki z pieczarkami

Ciasto rozwinąć i rozłożyć, a na nim równomiernie cały farsz. Można również oprószyć serem zółtym, ale absolutnie nie jest to konieczne