Przepis na ciasto budyniowe kokosowe

Kokosowe ciasteczka budyniowe

Kokosowe ciasteczka budyniowe

- dodać rozbełtane żółtka i ekstrakt z wanilii, wymieszać, zagnieść ciasto. Kokosowe ciasteczka budyniowe to pyszne, kruche krążki, powstałe z połączenia tradycyjnych składników ciasta kruchego, proszku budyniowego oraz wiórków kokosowych
79 0
Ciasto kokosowo - budyniowe

Ciasto kokosowo - budyniowe

Ciasto. Składamy ciasto. Jeśli kokos zacznie się za szybko rumienić przykryć  ciasto folią aluminiową. 1 litr mleka lub 400 ml mleka kokosowego i 600 ml mleka (moja wersja)3 budynie kokosowe lub śmietankowe lub waniliowe       Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu. 20 dag masła1 szklanka cukru20 dag wiórków kokosowych 3 jaja       Masło rozpuścić w garnku, dodać cukier i wiórki kokosowe. Ciasto rozłożyć na blaszce (18x29) wyłożonej papierem do pieczenia. 400 ml mleka kokosowego. 3 budynie kokosowe
69 0