Przepis na ciasto aniołek

Ciasto Aniołek.

Ciasto Aniołek.

Pyszne kruchuteńkie ciasto ze śmietankową masą. ciasto. Na stolnicy posiekać margarynę z mąką i amoniakiem, powoli wlewać masę jajeczną i zagniatać ciasto
8 0
Ciasto Aniołek

Ciasto Aniołek

Przepis widnieje w moim starym, rozpadającym się zeszycie, często do niego wracam, bo ciasto jest bardzo proste i przyjemne do wykonania
5 0
Ciasto Aniołek

Ciasto Aniołek

Ciasto Aniołek , już sama nazwa sugeruje , że ciasto jest pyszne. ) Ciasto składa się z amoniakowych placuszków , które przełożone są masą budyniową a całość zwieńczona wiórkami kokosowymi
3 0
Ciasto cynamonowe

Ciasto cynamonowe

To ciasto jest fenomenalne. Myślałam, że ciasta, które robiłam do tej pory były łatwe. BŁĄD. To ciasto jest fenomenalne
34 0
Aniołek

Aniołek

Ciasto to nie byle jakie, bo jedno z moich ulubionych. Dlaczego nazywa się Aniołek. ) Ciasto najlepiej smakuje na drugi lub trzeci dzień, gdy blaty zmiękną
15 0
Ciasto Hit

Ciasto Hit

) To ciasto robiłam jeszcze przed Bożym Narodzeniem i pamiętam, że nie czekałam nawet, aż poleży trochę w lodówce- bo miałam ochotę na coś słodkiego na szybko… W smaku przypomina mi ciasteczka Hity( choć jest dużo bardziej słodkie), a po nocy w lodówce smakuje jak czekoladowa wersja Aniołka( klik)
8 0
Ciasto dyniowe

Ciasto dyniowe

Jak przystało na padziernik w mojej kuchni roi się od dyniowych przepisów. Tym smakołykiem zostałam uraczona przez całkiem świeżą Mamę słodkeigo Aniołka i postanowiłam się z Wami nim podzielić
1 0
Aniołek

Aniołek

Ciasto to nie byle jakie, bo jedno z moich ulubionych. Dlaczego nazywa się Aniołek. Ciasto najlepiej smakuje na drugi lub trzeci dzień, gdy blaty zmiękną
1 0
Aniołek

Aniołek

Kruche blaty przełożone masą z kwaśnej śmietany, idealne i rozpływające się w ustach nastepnego dnia, kiedy masa zmiękczy ciasto
0 0
Tort Aniołek

Tort Aniołek

Ulubione ciasto mojej Moniki. Uwielbialiśmy to ciasto. Ciasto kruche. • Zrobić dołek, dodać wymieszaną masę i zagnieść ciasto
0 0
Aniołek

Aniołek

To ciasto w moim domu kochają wszyscy, a ja lubię je szczególnie, bo może spokojnie leżakować ponad tydzień w lodówce
0 0