Przepis na ciastka katarzynki

Katarzynka

Katarzynka

I jeszcze mała poprawka, na pierwszą warstwę ciasta biszkoptowego rozsmarujmy dżem z czarnej porzeczki, a na dżemie układamy ciastka katarzynki, na nich masę budyniową
3 0
Katarzynki

Katarzynki

Po zakupieniu pięknej odpowiedniej foremki, zaraz musiała upiec bohaterki dzisiejszego posta. Przyznam, że posmakowały mi bardziej niż zwykłe pierniczki
2 0
KATARZYNKI

KATARZYNKI

Układamy ciastka na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy katarzynki około 15 minut w 180*C. Pieczemy katarzynki około 15 minut w 180*C
1 0
Katarzynka

Katarzynka

Katarzynka to bardzo dobre ciasto, które pełnie smaku osiąga na drugi dzień, po jej zrobieniu, gdyż ciastka muszą zwilgotnieć
18 0