Przepis na cannelloni nadziewane

Pyszne Cannelloni

Pyszne Cannelloni

Poniżej mój ulubiony przepis na cannelloni. Wlać do cannelloni sos beszamelowy, posypać parmezanem. 0,5 kg zmielonego mięsa (wykorzystałam wołowinę)2-3 marchewki1 duża lub 2 małe cebule500g (dwie szklanki) przecieru pomidorowego w kartonie3/4 szklanki bulionu (użyłam warzywnego)pieprz, sólgałka muszkatołowaoliwa lub olejmakaron cannelloni ok
14 0
Cannelloni z miesem pod beszamelem

Cannelloni z miesem pod beszamelem

Cannelloni - danie kuchni wloskiej tak popularne we Wloszech jak u nas schabowy,a zarazem. Zamiast podawac makaron z sosem mozna zrobic jedna,duza zapiekanke,nadziewajac makaronowe rurki cannelloni miesnym farszem z sosem bolognese i zapiec pod beszamelem
10 0