Przepis na biszkopt z brzoskwiniami

Krajanka jogurtowa

Krajanka jogurtowa

Dodać pokrojone brzoskwinie i nałożyć na biszkopty. Brzoskwinie dobrze osączyć na sitku i osuszyć papierowym ręcznikiem
Biszkopt z brzoskwiniami i kremem kajmakowym.

Biszkopt z brzoskwiniami i kremem kajmakowym.

Biszkopt przekrawamy na dwa równe blaty i jedną część układamy w formie wyłożonej papierem do pieczenia, nasączamy syropem pozostałym od brzoskwini, wykładamy połowę kremu, a na górę układamy pokrojone w plasterki brzoskwinie
Biszkopt z musem czekoladowym i brzoskwiniami

Biszkopt z musem czekoladowym i brzoskwiniami

The post Biszkopt z musem czekoladowym i brzoskwiniami appeared first on Kulinarny Przepis. Puszysty biszkopt przełożony musem z białej czekolady z dodatkiem brzoskwiń i galaretki
Biszkopt z brzoskwiniami i kremem kajmakowym.

Biszkopt z brzoskwiniami i kremem kajmakowym.

Biszkopt przekrawamy na dwa równe blaty i jedną część układamy w formie wyłożonej papierem do pieczenia, nasączamy syropem pozostałym od brzoskwini, wykładamy połowę kremu, a na górę układamy pokrojone w plasterki brzoskwinie
Puszysty biszkopt z owocami

Puszysty biszkopt z owocami

Akurat i mnie znajdziemy jagody i truskawki, ponieważ takie owocki znalazłam w lodówce ale równie dobrze możecie zrobić ze śliwkami, brzoskwiniami albo malinami
Biszkopt genueński i propozycja tortu

Biszkopt genueński i propozycja tortu

Przepis na ten biszkopt różni się od tego klasycznego, gdzie osobno ubija się białka. Pierwszy raz robiłam go bazując na przepisie Julii Child, a potem dostosowałam go do moich potrzeb, kiedy to potrzebowałam zrobić tort przekładany dwiema masami
BISZKOPT ZE ŚMIETANĄ I OWOCAMI

BISZKOPT ZE ŚMIETANĄ I OWOCAMI

) i to był własnie początek moich biszkoptowych prób. ananas w puszce - owoce i sok do nasączeniakilka jagód lub/i innych owoców do dekoracjiinne opcje
Tort Cappuccino

Tort Cappuccino

Na dolną część biszkoptu nałożyć przygotowaną masę, rozsmarować, przykryć drugą częścią ciasta. Oddzielić żółtka od białek
Krokodyl

Krokodyl

Gorący biszkopt wyłożyć na papier posypany cukrem pudrem, usunąć papier. Jajka ubić z cukrem i aromatem, dodać przesianą mąkę z proszkiem