Przepis na biszkopt ktory nigdy nie opada

Doskonały biszkopt

Doskonały biszkopt

Biszkopt niezawodny, który zawsze się udaje, nigdy nie opada, a przy tym jest mięciutki i pulchny, po upieczeniu bardzo lekki
117 0
Wysoki biszkopt idealny na tort

Wysoki biszkopt idealny na tort

Znaleźć przepis na wysoki biszkopt idealny na tort to nie taka prosta sprawa. Długo szukałam odpowiedniego przepisu i chociaż przetestowałam wiele bardzo dobrych to żaden nie był idealny - a to odrobinę za niski, a to za suchy, a to bardzo ścisły
45 0
Biszkopt

Biszkopt

Nie wiem czy to prawda, ale faktem jest, że taki rzucany nie opada i jest równy. Te poprzednie biszkopty po prostu wyjść nie mogły, błędów popełniałam tysiąc
41 0
Biszkopt kakaowy

Biszkopt kakaowy

Równo rośnie i nie opada dzięki zrzuceniu blachy z ciastem na podłogę zaraz po wyjęciu z piekarnika. Bardzo dobrze ubita piana z białek i ostrożnie wymieszana z mąką i kakao sprawia że po upieczeniu pozostaje puszysty i delikatny
28 0
Biszkopt

Biszkopt

Ciasto jest bez dodatku proszku do pieczenia, ale jeśli odpowied­nio ubije się białka oraz delikat­nie wymiesza mąkę ciasto samo urośnie “jak na drożdżach”
23 0
Biszkopt z jabłkami

Biszkopt z jabłkami

Nie znam nikogo kto nie lubi domowego ciasta, ciepłego i pulchnego. Biszkopt ma to do siebie, że jego struktura jest bardzo lekka, puszysta, więc cięższe owoce takie jak jabłka opadają na dno
17 0