Przepis na bigos z szybkowaru

Od kuchni..Bigos z szybkowaru

Od kuchni..Bigos z szybkowaru

Na pierwszy raz postanowiłam że ugotuję bigos. )Wreszcie się zmobilizowałam, przeczytałam instrukcję, szukałam też przepisów w internecie na dania z szybkowaru
Filety drobiowe w aromatycznym sosie ziołowym

Filety drobiowe w aromatycznym sosie ziołowym

Bigos wieprzowo - wołowy szybciuteńki. Kapusta kiszona z grzybami z szybkowaru. drób, kurczak, udka drobiowe, filet drobiowy, pierś drobiowa, mięso, kuchnia polska, wywar, wywar driobiowy, curry, kolendra, imbir
Leczo

Leczo

Bigos wieprzowo - wołowy szybciuteńki. na rozgrzanej patelni, bez dodatku jakiegokolwiek tłuszczu, podsmaż kiełbasępodsmażoną kiełbasę przełóż do miseczkina patelni, na której smażyła się kiełbasa, rozgrzej odrobinę olejupodsmaż na nim cebulę, do momentu, aż lekko zbrązowiejepodsmażoną cebulę przełóż do szybkowaruna patelni, na której smażyła się cebula, rozgrzej odrobinę oleju i dodaj pieczarkigdy pieczarki będą już podsmażone i delikatnie rumiane, posyp je papryką słodką i ostrą i jeszcze chwilkę podsmażajgotowe pieczarki przełóż do szybkowaru
Aromatyczne udka drobiowe z cebulką

Aromatyczne udka drobiowe z cebulką

Bigos wieprzowo - wołowy szybciuteńki. Kapusta kiszona z grzybami z szybkowaru. drób, kurczak, udka drobiowe, filet drobiowy, pierś drobiowa, mięso, kuchnia polska, wywar, wywar driobiowy, curry, kolendra, imbir
Pasztet z ciecierzycy

Pasztet z ciecierzycy

Najczęściej szybkowarzą się mięsa, gulasze, dania jednogarnkowe, bigosy i po. Fasolka po bretońsku z szybkowaru
BIGOS Z SZYBKOWARU

BIGOS Z SZYBKOWARU

Bigos mozna powkladac w sloiki i pasteryzowac przez ok. Oplukac kilka razy,ale juz w zimnej wodzie. Kapuste slodka poszatkowac lub drobno posiekac dodac do kiszonej kapusty wraz z miesem
Łatwy bigos z szybkowaru

Łatwy bigos z szybkowaru

wlewamy wino, wodę, kminek i przyprawę do bigosu, suszone pomidory, koncentrat pomidorowy, czosnek pokrojony w talarki oraz kapustę kiszoną
Koreczki Caprese

Koreczki Caprese

Najczęściej szybkowarzą się mięsa, gulasze, dania jednogarnkowe, bigosy i po. Fasolka po bretońsku z szybkowaru