Przepis na bigos z kiszonej na szybko

0 Zapisać
Bigos

Bigos

należało to szybko zmienić i przygotować duuuży garnek bigosu. bigos najlepiej przygotować na dzień lub nawet dwa dni przed spożyciem - wtedy wszystkie smaki zdążą się przegryźć
58 Zapisać
Aromatyczne udka drobiowe z cebulką

Aromatyczne udka drobiowe z cebulką

Bigos wieprzowo - wołowy szybciuteńki. Kapusta kiszona z grzybami z szybkowaru. wołowina, wieprzowina, kapusta kiszona, śliwki, karkówka, kiełbasa, grzyby, grzyby suszone, por, marchewka, , kapusta, seler, pietruszka, kuchnia polska, mięso
18 Zapisać
Leczo

Leczo

Bigos wieprzowo - wołowy szybciuteńki. na rozgrzanej patelni, bez dodatku jakiegokolwiek tłuszczu, podsmaż kiełbasępodsmażoną kiełbasę przełóż do miseczkina patelni, na której smażyła się kiełbasa, rozgrzej odrobinę olejupodsmaż na nim cebulę, do momentu, aż lekko zbrązowiejepodsmażoną cebulę przełóż do szybkowaruna patelni, na której smażyła się cebula, rozgrzej odrobinę oleju i dodaj pieczarkigdy pieczarki będą już podsmażone i delikatnie rumiane, posyp je papryką słodką i ostrą i jeszcze chwilkę podsmażajgotowe pieczarki przełóż do szybkowaru
Więcej przepisów na %s strony