Przepis na 3 bita

wegańska bita śmietana

wegańska bita śmietana

WEGAŃSKA BITA ŚMIETANA Z MLEKA KOKOSOWEGO. ~2-3 łyżki cukru pudru, lub do smaku. 2-3 łyżki cukru pudru, lub do smaku
Bita śmietana z truskawkami inaczej

Bita śmietana z truskawkami inaczej

40 minut ( w tym 30 minut chłodzenia). 330ml śmietany kremówki. Całość blenderujemy i odstawiamy do lodówki na około 30 minut. 30 minut. 330ml śmietany kremówki
wegańska bita śmietana

wegańska bita śmietana

WEGAŃSKA BITA ŚMIETANA Z MLEKA KOKOSOWEGO. 2-3 łyżki cukru pudru, lub do smaku. 2-3 łyżki cukru pudru, lub do smaku
Bita śmietana z truskawkami (torcik)

Bita śmietana z truskawkami (torcik)

A jak truskawki, to pierwsze skojarzenie – bita śmietana. Bita śmietana z truskawkami (torcik) z białą czekoladą, spodem z ciasteczek amaretti
Bita śmietana kokosowa

Bita śmietana kokosowa

Bita śmietana jest banalnie prosta ale wersja bitej śmietany z mleka kokosowego nie tylko przypadnie do gustu wegetarianom czy weganom ale osobom, które nie tolerują laktozy
Migdałowa bita śmietana na czekoladowo-serowym pucharku

Migdałowa bita śmietana na czekoladowo-serowym pucharku

Bita śmietana. 3/4 łyşki oleju. 3/4 szklanki naturalnego serka homogenizowanego (u mnie 0%). Następnie zmniejszamy ogień i gotujemy jeszcze przez około 3-4 minuty cały czas mieszając. 3/4 szklanki naturalnego serka homogenizowanego
Kokosowa bita śmietana z guawą

Kokosowa bita śmietana z guawą

200 ml śmietanki 30%. 200 ml śmietanki 30%. Słodkości nam się chciało. w lodówce śmietanka, to gdzieś wafelki, no i pulpa z guawy rzuciła nam się w oczy
Truskawki, czekolada i bita śmietana...znacie lepsze połączenie?

Truskawki, czekolada i bita śmietana...znacie lepsze połączenie?

Do tego brakowało już tylko jednego i w moim koszyku pojawiła się śmietana 30% i wiedziałam, że te składniki muszą mnie doprowadzić do czegoś dobrego. 500 g śmietany 30%. 3 łyżki żelatyny. 2-3 łyżki cukru pudru. 0,5 szklanki śmietany 30%. 2-3 łyżki kakao. 30 min. Najpierw przygotujmy sobie żelatyną, którą wsypujemy do miseczki, kubeczka czy co tam macie i zalewamy 3 łyżkami wody - pozostawiamy ją tak na ok. 15 min a następnie dodajemy kolejne 3-4 łyżki wody gorącej, która sprawi, że żelatyna ładnie się rozpuści. 500 g śmietany 30%. 3 łyżki żelatyny. 2-3 łyżki cukru pudru. 0,5 szklanki śmietany 30%. 2-3 łyżki kakao
ciemne ciasto z wisniami i bita smietana

ciemne ciasto z wisniami i bita smietana

Bita. Całość wylać do formy 26x30cm. C około 35minut do suchego patyczka. śmietanka 36%-400ml. żelatyny rozpuszczonej w 2–3 łyżkach ciepłej wody. śmietanka 36%-400ml