Rafaello – ciasto bez pieczenia
Poezja smaku
Poezja smaku
  • Classificar esta receita!
  • A sua classificação
Ogólna ocena 5 (2 oceny)
8k

Składniki

  • 2-3 duże opakowania herbatników (ilość zależna od rozmiaru blachy)
  • 2,5 szklanki mleka
  • 3 żółtka
  • 2 łyżki mąki pszennej
  • 3 łyżki mąki ziemniaczanej
  • 0,5 szklanki cukru
  • 1 paczka cukru wanilinowego
  • pół tabliczki białej czekolady (50 g)
  • 250 g margaryny o temp. pokojowej
  • ¼ szklanki malibu (można użyć też biały rum, likier jajeczny lub advokat)
  • 50 g wiórków kokosowych oraz 50 g płatków migdałowych
  • 1 łyżka masła
  • listonic_type='fooddrink';listonic_theme='add
  • 1 łyżka masła';
  • document.write(" ");

Instrukcje

Komentarze

Zaloguj się lub Zarejestruj się, aby dodać komentarz.

Napisz komentarz...