Portobello z pęczakiem, szynką i szpinakiem
Crust and Dust
Crust and Dust
  • Classificar esta receita!
  • A sua classificação
Ogólna ocena 0 (0 oceny)
0

Składniki

  • 30 minut
  • 3 pieczarki porto
  • 1/2 szklanki pęczaku
  • 1 mała cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 łyżki masła
  • 1 1/2 szklanki szpinaku
  • 1/2 szklanki tartego parmezanu
  • 3 plastry szynki dojrzewającej
  • 1 łyżka octu balsamicznego
  • szczypta soli
  • 1. Na dno prostokątnej blaszki w której zmieszczą się nasze pieczarki wylewamy
  • 2. Do rondelka wsypujemy kaszę, wlewamy
  • 6. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy cebulę
  • 7. Ugotowany pęczak wkładamy na patelnię i mieszamy z pozostałymi składnikami.
  • 8. Z pieca wyciągamy pieczarki. Każdą z pieczarek nadziewamy farszem, który jest na patelni.

Instrukcje

Komentarze

Zaloguj się lub Zarejestruj się, aby dodać komentarz.

Napisz komentarz...