Pesto z jarmużu i ricotty wg. Clausa Meyera
Crust and Dust
Crust and Dust
  • Classificar esta receita!
  • A sua classificação
Ogólna ocena 0 (0 oceny)
0

Składniki

  • 10 minut
  • 250 g jarmużu
  • 150 g sera ricotta
  • 30 g tartego parmezanu
  • 50 g całych migdałów bez skórki
  • 1/2 cytryny
  • 4 łyżki oleju rzepakowego
  • 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej
  • pieprz
  • 2. Jarmuż myjemy i odrywały łodygi.
  • 2 minut
  • 6. Do blendera dodajemy ricottę, parmezan, migdały, skórkę cytrynową, olej, gałkę i szczyptę pieprzu.

Instrukcje

Komentarze

Zaloguj się lub Zarejestruj się, aby dodać komentarz.

Napisz komentarz...